FILLIMI2020-01-24T14:59:28+02:00

LISTA E KUQE KOMBËTARE NË MAQEDONINË E VERIUT

LAJME

NGJARJA PËRMBYLLËSE E LISTËS SË KUQE

Ngjarja përmbyllëse e Listës së Kuqe u mbajt në Shkup, të Mërkurën me date 18 Dhjetor 2019. Ishte një ngjarje gjysmë-ditore, ku u prezantua i gjithë procesi, nga trajnimi i ekspertëve deri tek përzgjedhja e grupeve që do të vlerësoheshin, si dhe rezultate të arritura deri më tani, një listë e plotë e kuqe e amfibëve dhe zvarranikëve dhe një listë prioritare per bimët, duke përfshirë një listë të kuqe për 14 prej tyre. Në këtë ngjarje ishin te pranishem një gamë e gjerë e palëve të interesuara nga të gjithë sektorët e shoqërisë.

SHIKO TË GJITHA LAJMET

RRETH

SHIKO TË GJITHA RRETH

Një Iniciativë Nga

Shihni Më shumë